Naturmort temalı resim sergisi yapıldı.

RESİM SERGİMİZ

Resim sergimiz öğrencilerimiz tarafından yapılan akrilik boya ve tuval üzerine natürmort ve Atatürk silüeti; kağıt üzerine kuru kalem, keçeli kalem, pastel boya kullanılarak Picasso’nun iki yüzlü kadınlarının da içinde bulunduğu birçok resimle görücüye çıktı.

Katılımın yoğun olduğu sergiye okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri dışında misafirlerin de ilgisi oldukça fazlaydı. Çeşitli teknikler kullanılarak yapılan resimler görsel bir şölen sunarken, öğrencilerimiz de yaptıkları çalışmaların sergilenmesinin haklı gururunu yaşadılar.

Çukurova Okulları olarak yalnız temel derslerin değil; resim, müzik ve beden eğitimi gibi yetenek derslerinin de çocuklarımızın kişisel, psikolojik ve mesleki gelişimindeki öneminin bilinciyle öğrencilerimizin bu alanlardaki yetenek ve ilgilerinin sonuna kadar destekçisiyiz.