GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE...

1984 yılında Kadirli'de eğitim-öğretim hayatına başlayan Çukurova Eğitim Kurumları 35 yıllık geçmişinden aldığı güçle şimdi Özel Çukurova Okulları adıyla eğitim-öğretim alanındaki tecrubesini Adana'ya taşıyor.Kurumumuz 35 yıllık tarihinde üniversiteye giriş sınavlarında 4.,36.,12.,28.,11.,55. ve son olarak 47. lik gibi başarıya imza atmıştır.Bunun yanı sıra sadece son beş yılında 129 doktor,30 diş hekimi,147 mühendis,93 hukukçu,467 öğretmeni ülkemize kazandırmış ve bu gururu tüm çukurova ailesine yaşatmıştır.

Tarsus Özel Çukurova Okullarında Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi programlarıyla başarılarını okul hayatına taşıyan kurumumuz,ardından Kozan'da da Özel Kozan Çukurova Ortaokulları yanı sıra Özel Kozan Çukurova Okullarında Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi programlarıyla okul faaliyetlerine başladı.Eğitim-öğretim alanında rakipleri karşısında hızla büyüyen kurumumuz Kadirli'de bölgenin en büyük kampüslerinden birini hayata geçirmiştir.

İnsanların yeniliklerden ve değişimden çekindiği,geleneksel eğitim anlayışına sığındığı bu dönemde Çukurova Eğitim Kurumları eğitim alanında geçmişinden aldığı güçle yepyeni bir anlayış ve dinamik bir kadro ile 35. yılında başarılarını Adana'ya taşıyor.