• Kasım

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

• 2018 Perşembe

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebeti ile Özel Adana Çukurova Okulu öğrencileri, barınağa gezi düzenledi.

• Ekim

Çocuklarımız "End Of Term" sınavı ile buluştu.

• 2018 Cuma

"End of term" sınavı yabancı öğretmenler tarafından "Online" ve "Face to face speaking" olarak gerçekleştirildi.

• Eylül

Fizy Liselerarası Müzik Yarışması

• 2018 Perşembe

Özel Çukurova Anadolu Lisesi müzik grubu fizy 21. Liselerarası müzik yarışmasında 600 okul arasında 3. Olarak finale kalmayı başardı.

• Kasım

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

• Ekim

Çocuklarımız "End Of Term" sınavı ile buluştu.

• 2018 Cuma

• Eylül